Maak zelf een constructie van tape waaraan je kunt hangen!

Zelf tape hangen met de Bison Grizzly Tape!

Wat heb je nodig?

Stappenplan: 

Klik hieronder om het stappenplan te zien! 

Maak een sandbag met tape!

Er zijn een hoop manieren om zelf een sandbag te maken, wij houden deze aan

Maar je kan hier makkelijk een eigen twist aangeven.

Wat heb je nodig?

  • Bison Grizzly Tape 25 M
  • 20 kg tuingrind (voorkomt schimmel) of zand
  • 1 extra stevige vuilniszak of 3 normale vuilniszakken
  • Oud kussensloop, handdoek of laken

Stappenplan:

STAP 1:  Gebruik 1 extra stevige vuilniszak of 3 vuilniszakken(in elkaar) en vul de zak met de hoeveelheid zand of grind waar jij mee wilt trainen. Weeg de hoeveelheid af met een badkamerweegschaal.

STAP 2:  Plak de openingen van de vuilniszak af met Bison Grizzly Tape. Deze is gemakkelijk handafscheurbaar.

STAP 3:  Plaats de vuilniszak in een oude kussensloop, handdoek of laken en omwikkel het geheel helemaal met de Bison Grizzly Tape.

a. Bij strak omwikkelen zul je meer het effect van een zand kettlebell krijgen

b. Bij iets losser omwikkelen krijg je eerder een traditionele sandbag

STAP 4:  Als laatste kun je twee hengsels maken. Rol een twee maal een stuk tape uit van 3 meter en vouw deze vervolgens dubbel zodat je stroken van 1,50 meter krijgt. Dit zijn je hengels.

STAP 5: Plaats de Sandbag in het midden van de hengels. Knip de hengels eventueel op maat als deze te lang zijn. Verbind de uiteinden van de hengels aan de bovenkant met elkaar door te omwikkelen met 3 lagen tape. De constructie is nu klaar om te trainen!

ZO! GEFIKST…Trainen maar!

Maak een springtouw van tape!

De Bison Grizzly Tape is extreem sterk en daarom geschikt om een springtouw te maken.

Wat heb je nodig?

Stappenplan:

STAP 1: Haal drie stukken van 4m uit de Bison Grizzly Tape. Vouw deze vervolgens dubbel, zodat de plakkende delen niet naar buiten steken.

STAP 2: Om de tape te vlechten moet je deze eerst aan elkaar binden. Plak vervolgens de lus op het aanrecht zorg dat deze stevig vastzit zodat je kan gaan vlechten.

STAP 3: Nu kun je gaan vlechten. Breng afwisselend de buitenste stroken naar binnen en de tape verandert langzaam in een touw.

STAP 4: Wanneer de tape stroken gevlochten zijn. Knip je de tape op maat. Bepaal de lengte van het springtouw door met je voeten op het midden van de tape te staan, de uiteinden zouden dan vlak onder je oksels moeten komen.

STAP 5: Maak simpele handvaten door de tape aan de uiteinden te omwikkelen net iets groter dan je handgreep. Omwikkel met verschillende lagen tape om zo de dikte te bepalen.

ZO! GEFIKST…. Springen maar!

Terug naar boven