Start met een klus

Monteren, waterdicht maken, reparaties...

Badkamer / keuken verbouwen

De badkamer en/of keuken verbouwen is een grote klus die vaak wordt opgepakt. Je kunt hierbij een hoop dingen zelf doen. Begin bij de vloer, dan de muren en tot slot de afwerking!

Behangen

Behangen is heel erg leuk en helemaal niet moeilijk. Als je maar beschikt over de juiste materialen en een beetje hulp. Als je stap voor stap werkt, dan behang je binnenkort heel je huis.

Kleine reparaties

Een stukje uit het servies, een onderdeel van het speelgoed, een los hoekje van het behang...

Monteren

Materialen aan elkaar lijmen, iets ophangen tegen de muur of het plafond, je huis of tuin decoreren... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Naden / kieren afdichten

Voor het netjes afkitten van naden, het waterdicht maken van kieren of om tocht tegen te gaan in bijvoorbeeld de keuken, de badkamer of voor een specifieke klus.

Vocht- en schimmelbestrijding

In ieder huis is vocht. In muffe kelders, schuurtjes, badkamers en op plekken waar je bijna nooit komt. Voorkom dat vocht een probleem wordt. Bestrijd condens, vocht en muffe geurtjes.

Waterdicht maken

Iedereen heeft weleens last van een dakgoot die lekt, naden of kieren waar water doorheen komt of een keldermuur die vochtig is. Er zijn verschillende manieren om grote en kleine oppervlakken waterdicht te maken. Zowel binnen als buiten.

*/-->