Boodschappenplijstje
- 1 tube Bison Max Repair
- 3 of 4 schotels en/of borden (diverse maten en uitvoeringen)
- 3 of 4 glazen en/of kopjes (diverse maten en uitvoeringen)
Tip: rommelmarkten bieden oud porselein en glaswerk te kust en te keur aan. Voor een paar euro heb je al snel een doos vol. Je kunt zo direct je eigen stijl bepalen of je laten inspireren voor je eigen Bison étagère. Kies afwijkende of bij elkaar passende kleuren voor een mooi eindresultaat.
Stappenplan
Stap 1
Sorteer de borden en glazen die je wilt gebruiken voor het maken van de Bison étagère.
Zorg dat alle onderdelen schoon zijn. Zet ze vervolgens ‘droog’ (zonder lijm) op elkaar. Zo vorm je eerst de juiste compositie. Let op dat je in het midden van de borden werkt.
Tip: zorg voor droge borden, kopjes en glazen. Vooral glas kan, afhankelijk van het weer, gaan condenseren. Dit ziet er minder mooi uit. Daarnaast kun je een droog product veel beter verlijmen.
Stap 2
Haal de compositie weer uit elkaar en zet de producten direct in de goede volgorde. Lees de gebruiksaanwijzing van Bison Max Repair op de verpakking. Begin bij de onderzijde van de étagère. Is het eerste product een kopje of glas, zet dit op zijn kop en breng op de oorspronkelijke onderkant Bison Max Repair aan. Is het eerste product een bord, breng dan de lijm aan op het kopje/glas wat hierop komt.
Stap 3
Zet vervolgens het eerste en tweede product op elkaar en druk het goed aan. Let op: werk altijd in het midden.
Stap 4
Breng vervolgens op de rand van het volgende kopje/glas lijm aan. Dit is dus aan de oorspronkelijke drinkzijde van het product. Verlijm dit ondersteboven op het midden van het onderste bord. Is je eerste laag een bord met daarop een kopje, dan breng je de lijm natuurlijk aan op voet van het oorspronkelijke product. Hou steeds goed rekening met het midden!
Stap 5
Werk laag voor laag zoals hierboven beschreven. Controleer steeds of je in het midden van de borden de kopjes of glazen plaatst.
Stap 6
Na de voorgeschreven droogtijd is je Bison étagère gereed en klaar voor gebruik! Aankleden met lekkernijen en ... smakelijk!