Kitstrip Sanitair Ronde Voeg

Rol 9 mm x 3,35 m (Blister) Wit

Zelfklevende afdichtstrip voor ronde toepassingen

Kitstrip Sanitair Ronde Voeg

Wat is het?

Eigenschappen

  • Zelfklevend
  • Directe hechting
  • Makkelijk aan te brengen
  • Waterbestendig
  • Blijvend helder wit
  • Bestand tegen reinigingsmiddelen
naar boven

Wat doet het?

Geschikt voor:

Geschikt voor een mooie, waterdichte decoratieve afdichting van voegen langs bad, douchebak, aanrecht, spoelbak en vloer. Ideaal voor afdichtingen van ronde (bolle) voegen langs zoals toiletpot en wastafel.

naar boven

Aan de slag

Voor gebruik:

Verwerkingsomstandigheden

Uitsluitend verwerken bij temperaturen tussen +5°C en +40°C.

Voorbehandeling oppervlakken

Maak de ondergrond goed schoon met een schuurmiddel en verwijder oude kitresten zorgvuldig. Behandel oneffenheden in de ondergrond, zoals diepe tegelvoegen, met een fijn vulmiddel. Ontvet de ondergrond zorgvuldig met spiritus of ammoniak (niet met terpentine!) en laat het goed drogen

Gereedschap

Schaar, mesje.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Leg het begin van de strip op de voeg -begin met de langste voeg en hou rekening met 10-15 mm speling- en breng de strip stevig naar beneden drukkend aan, terwijl je de rol afrolt. Let op: bij het aandrukken de strip niet oprekken! Knip aan het einde van de voeg de overtollige strip af met een vochtige schaar. Controleer of de strip overal goed hecht -vooral in de tegelvoegen- en breng vervolgens op dezelfde manier de overige strip(s) aan. Plak in hoeken de strips over elkaar. Snij vanuit de hoek de overlappende stukjes diagonaal (45°) door en verwijder de stukjes. Druk de hoek nogmaals goed aan.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Taperesten met terpentine verwijderen

naar boven

Vergelijkbare producten

naar boven