Vochtvreter® Ambiance Turbo Tab

Tab 2 x 100 g lavendel

Krachtige Turbo Tab navullingen houdt vocht overal in huis onder controle

Vochtvreter® Ambiance Turbo Tab

Wat is het?

Eigenschappen

  • Krachtige werking
  • Optimale vochtopname
  • Schoon, veilig en hygiënisch
  • Verkrijgbaar in neutraal of met subtiele geur
naar boven

Wat doet het?

Geschikt voor:

Vochtvreter® bestrijd condens, vocht en muffe geurtjes. Vochtvreter® is reukloos, geluidloos, kost geen energie en gemakkelijk navulbaar. Vochtvreter® verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in alle gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. Ideaal voor de kelder, garage, zolder, kast, caravan, boot, schuur, ect.

naar boven

Aan de slag

Voor gebruik:

Persoonlijke veiligheid

Beschermende handschoenen dragen.

Verbruik

450g werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 45m³ en absorbeert ca. 0,5 liter water, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Knip de verpakken van de tab open. Til de deksel van het apparaat en steek de tab zonder verpakking in de speciale houder. Plaats de deksel terug op het apparaat. Wanneer de tab volledig is opgelost, kan het apparaat eenvoudig worden geleegd.

Advies

Plaats Vochtvreter® Ambiance altijd op een vlakke en stabiele ondergrond.

Aandachtspunten

Gebruik voor het bijvullen alleen de 100g Turbo Tab. Niet bijvullen met losse kristallen. Vermijd contact met leer, hout, steen en metaal, aangezien deze materialen negatief kunnen worden aangetast.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. In geval van vlekken direct schoonmaken met veel water, grondig opdeppen en zonodig herhalen. Contact met leer, hout, natuursteen en metaal vermijden; deze materialen kunnen worden aangetast.

Opslagcondities

Opslaan in goed gesloten verpakking op een koele, droge en vorstvrije plaats.

naar boven