Vochtvreter® Ambiance

Apparaat 450 g neutraal

Voor een comfortabel thuis

Vochtvreter® Ambiance

Wat is het?

Eigenschappen

  • Bestrijdt effectief een te hoge (relatieve) luchtvochtigheid
  • Zeer snel resultaat dankzij uniek luchtcirculatiesysteem
  • Schoon, makkelijk and veilig in gebruik
  • Inclusief 1 krachige Vochtmagneet
  • Navulbaar in neutraal of subtiele geur
naar boven

Wat doet het?

Geschikt voor:

Vochtvreter® bestrijd condens, vocht en muffe geurtjes. Vochtvreter® is reukloos, geluidloos, kost geen energie en gemakkelijk navulbaar. Vochtvreter® verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in alle gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. Dankzij het stijlvolle design is Vochtvreter® Ambiance uitermate geschikt voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet, etc.

naar boven

Aan de slag

Voor gebruik:

Persoonlijke veiligheid

Beschermende handschoenen dragen.

Verbruik

450g werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 45m³ en absorbeert ca. 0,5 liter water, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

  • GEBRUIKSAANWIJZING VOOR NAVULLEN MET DE HANDIGE NAVULZAK OF VOCHTMAGNEET: Knip de verpakking voorzichtig open en haal de Navulzak of Vochtmagneet uit de verpakking. Haal de deksel van het apparaat en leg de Navulzak of Vochtmagneet in het bakje. Let op: zorg ervoor dat de navulzak niet uitsteekt aan de buitenkant. Zet de deksel weer terug en Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Plaats het apparaat op een vlakke, stabiele ondergrond. Wanneer de navulling volledig opgelost is kan het apparaat eenvoudig geleegd worden. (Gooi de lege Navulzak in de vuilnisbak). Zie aparte instructies voor het legen van het apparaat. Vul het apparaat met een nieuwe Vochtvreter® navulling.
  • HET LEGEN VAN HET VOCHTVRETER® APPARAAT Open het apparaat binnenshuis boven het toilet, giet de bak leeg. Toilet goed naspoelen met water. Belangrijk: Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. In geval van vlekken direct schoonmaken met veel water en grondig opdeppen en zonodig herhalen. Contact met leer en metaal vermijden: deze materialen kunnen aangetast worden.

Advies

Plaats Vochtvreter® Ambiance altijd op een vlakke en stabiele ondergrond.

Aandachtspunten

Gebruik voor het bijvullen alleen de 450g Moisture Magnet-tabs of de Vochtvreter® 450g navulzak. Niet bijvullen met losse kristallen. Vermijd contact met leer, hout, steen en metaal, aangezien deze materialen negatief kunnen worden aangetast.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. In geval van vlekken direct schoonmaken met veel water, grondig opdeppen en zonodig herhalen. Contact met leer, hout, natuursteen en metaal vermijden; deze materialen kunnen worden aangetast.

Opslagcondities

Opslaan in goed gesloten verpakking op een koele, droge en vorstvrije plaats.

naar boven

Vergelijkbare producten

naar boven