Vochtvreter® Ambiance

Apparaat 100 g neutraal

Voor een comfortabel thuis

Vochtvreter® Ambiance

Wat is het?

Eigenschappen

  • Bestrijdt een extreem hoge (relatieve) luchtvochtigheid op effectieve wijze
  • Zeer snelle werking dankzij uniek luchtcirculatiesysteem
  • Schoon, eenvoudig en veilig te gebruiken
  • Met krachtige Turbo Tab
  • Hervulbaar met neutrale vulling of met een subtiele geur
naar boven

Wat doet het?

Geschikt voor:

Bestrijdt condens, vocht en nare geurtjes. De vochtvreter is geurloos, geluidloos, verbruikt geen energie en kan eenvoudig worden bijgevuld. De vochtvreter verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in alle afgesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. Dankzij het stijlvolle ontwerp is de vochtvreter Ambiance uiterst geschikt voor het gebruik in woonkamers, slaapkamers, badkamers, toiletten enz.

naar boven

Aan de slag

Voor gebruik:

Persoonlijke veiligheid

Draag beschermende handschoenen.

Verbruik

100 g werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 10 m³ en neemt ca. 100 milliliter water op, afhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Eerste gebruik en hervullen: Verwijder het deksel van het product. Knip voorzichtig de verpakking met de tab open. Plaats de tab zonder de verpakking in de speciale houder van het product. Plaats het deksel terug. Als de tab volledig is opgelost, kan het product eenvoudig worden geleegd. Legen: Draai het deksel op het product tegen de wijzers van de klok in en verwijder het van het reservoir. Plaats het deksel op een oppervlak dat vochtig mag worden (bijv. krant/gootsteen). Leeg het reservoir in de gootsteen of het toilet via de tuit. Spoel daarna zorgvuldig uit met water. Schroef het deksel weer op het reservoir vast, totdat u een klik hoort en plaats een nieuwe tab.

Advies

Plaats de vochtvreter Ambiance altijd op een vlakke en stabiele ondergrond.

Aandachtspunten

Gebruik als navulling van de vochtvreter uitsluitend de 100 g Power Tabs. Gebruik voor het hervullen geen losse kristallen. Voorkom contact met leer, hout, steen en metaal, omdat deze materialen kunnen worden aangetast.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. In geval van morsen direct schoonmaken met veel water, grondig opdeppen en indien nodig herhalen. Contact met leer, hout, natuursteen en metaal vermijden; deze materialen kunnen worden aangetast.

Opslagcondities

Opslaan in goed gesloten verpakking op een koele, droge en vorstvrije plaats.

naar boven

Vergelijkbare producten

naar boven