Protector Schimmelbestendig

Sprayflacon 500 ml

Voorkomt zo ontwikkeling van schimmels

Protector Schimmelbestendig

Wat is het?

Eigenschappen

  • Effectieve bescherming gedurende 2 jaar
  • Verbruik: 6-10 m² oppervlak
  • Voorkomt ontwikkeling schimmel
  • Ideaal voor leef- en sanitaire ruimtes
naar boven

Wat doet het?

Geschikt voor:

Geschikt voor (vrijwel) alle poreuze ondergronden onderhevig aan ongunstige luchtvochtigheidsomstandigheden. Uitermate effectief op plaatsen waar thermale bruggen kunnen ontstaan, zoals bij deuren, raamkozijnen, achter meubilair, lambrisering, etc.

Niet geschikt voor:

Niet gebruiken op niet-poreuze materialen, inclusief textiel, leer, kunststof en glas.

naar boven

Aan de slag

Voor gebruik:

Verwerkingsomstandigheden

Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlak volledig schoon, droog en vetvrij is. Verwijder eerst eventuele schimmel(resten) met Schimmelvreter®. Volg de gebruiksaanwijzing op de betreffende verpakking.

Oppervlakten eisen

Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlak volledig schoon, droog en vetvrij is. Verwijder eerst eventuele schimmel(resten) met Schimmelvreter®. Volg de gebruiksaanwijzing op de betreffende verpakking

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Bereid de verstuiver voor door de dop een kwartslag te draaien. Voorkom spatten: altijd eerst voorbereiden en pas daarna spuiten. Spuit het te behandelen oppervlak vanaf een afstand van 30 cm grondig en volledig in zodat er een film ontstaat. Toegestaan om te drogen. Sluit na gebruik de sproeikop door de sproeikop een kwartslag naar beneden te draaien. Wanneer de beschermlaag volledig is opgedroogd, kan deze vervolgens worden overschilderd of behangen.

Advies

Verwijder eerst eventuele restanten schimmel (sporen) met Schimmelvreter®. Volg de gebruikersinstructies op de betreffende verpakking. Laat de eerder gereinigde oppervlakken volledig drogen.

Aandachtspunten

Het is altijd raadzaam om het product te testen op het te behandelen oppervlak. Bij gebruik op poreuze materialen zoals hout kan er lichte verkleuring optreden. Niet gebruiken bij temperaturen <5 ° C. De fles mag niet worden hergebruikt.

Na gebruik:

Opslagcondities

De flacon goed afgesloten en rechtop opslaan op een stabiele, droge, koele en vorstvrije plaats.

naar boven