Overslaan naar inhoud

Afdichten, beschermen & repareren met één product

Bison introduceert  Bison Rubber Seal. Één oplossing voor het 100% waterdicht maken van 1001 toepassingen in en rondom het huis. Met Bison Rubber Seal kan iedereen gemakkelijk afdichten, beschermen en repareren. De superieure kwaliteit van Bison zorgt voor een waterdichte en flexibele oplossing. En is bovendien ook nog duurzaam, veilig en gebruiksvriendelijk.  

rubber-seal-news-1384x1038

Voorkom vochtproblemen
Lekkages en vochtproblemen komen regelmatig voor in en rondom het huis. Een lekkende dakgoot, doorslaand vocht of vloeren waar vocht in trekt. Met Bison Rubber Seal haal je één product in huis om al deze problemen aan te pakken. De coating is geschikt voor vrijwel elke ondergrond. Van het waterdicht maken van douchegoten tot dakgootreparaties en het beschermen van je tuinhout.

Producteigenschappen

  • Voor binnen en buiten
  •  Op alle ondergronden, zowel horizontaal als verticaal.
  •  Tot 750% blijvend elastisch.
  •  Makkelijk verwerkbaar met een kwast.
  •  Weer- en UV-bestendig.

Handige starterskit
Bison Rubber Seal is verkrijgbaar in een pot van 750ml en een emmer van 2,5 liter. Voor het beste eindresultaat gebruik je Rubber Seal Textielband. Zo bouw je een dikke laag op  waardoor het overbruggen van scheuren, kieren en naden heel makkelijk wordt. Een handige starterskit is er voor de minder ervaren klusser. Deze box bevat Bison Rubber Seal, Rubber Seal Textielband, een roerstaafje, schuurvezel en kwast. Zo kun je direct aan de slag!

NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN