Overslaan naar inhoud
16 september 2022

POLY MAX® HIGH TACK EXPRESS TRANSPARANT: SUPERSTERK EN SUPERSNEL, NU OOK KRISTALHELDER

Bison introduceert met Poly Max® High Tack Express Transparant dé ultieme montagelijm en afdichtingskit. Deze oersterke, extreem snelle en 100% transparante innovatie is geschikt voor vrijwel alle materialen en ondergronden. Vanwege de transparantie en de zeer hoge aanvangshechting is het product ideaal voor de zware klussen waarbij een transparante afwerking, zonder risico op zichtbare lijmresten, een must is.

poly-max-high-tack-express-transparant

Sterk, snel én kristalhelder
Poly Max® High Tack Express transparant is met zijn unieke combinatie van eigenschappen het ultieme product voor iedere klusser. De oplosmiddelvrije montagelijm heeft een zeer hoge aanvangshechting en een snelle sterkteopbouw. Hiermee is hij ideaal voor het lijmen, monteren en afdichten van zware materialen en maakt ondersteunen en klemmen meestal overbodig. Na 2 uur is de lijm handvast en na 4 uur bereikt hij al de zeer hoge eindsterkte. Door de transparantie is hij geschikt voor doorzichtige materialen of voor toepassingen, waarbij geen verlijming te zien mag zijn.

Ook in tube
Vanaf nu is de witte variant van Bison Poly Max® High Tack Express, ook verkrijgbaar in een handige tube. Met deze handzame verpakking kun je direct aan de slag met de kleinere klus in en om het huis. Ook dit nieuwe Poly Max® product is geschikt voor het supersnel en krachtig lijmen, monteren én afdichten van vele materialen zoals hout, gips, (natuur)steen, metaal, glas en diverse kunststoffen.

NAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN